GBExercise

SPORTVOEDING

INDIVIDUEEL ADVIES OP JOUW MAAT!


Sporten is niet enkel een training lopen of fietsen, het is plannen, voorbereiden en testen wat werkt voor jou. Eén van die zaken is (sport)voeding, dit is misschien het meest vergeten element in de training naar een specifiek doel.

Je kan elke workout tot in detail hebben uitgevoerd, en volledig uitgerust en fris aan de start staan van je doel, als je energie op is, is het gedaan met sporten. Het is dus zeer belangrijk om de juiste voedingsmiddelen op de juiste momenten in te nemen om zo tot het einde te kunnen doorgaan.

Bij sportvoeding denkt met direct aan chemische gels en shakes, maar er is zoveel meer (denk maar aan de energie die een simpele banaan kan leveren), net al welk te drinken tijdens je sport. Uiteraard zijn er ook gels en andere supplementen die kunnen helpen om, gecombineerd met een gezonde levensstijl, je prestaties te bevorderen. 


Aangezien deze wereld zo uitgebreid is en er vele goede maar ook minder goede producten op de markt zijn, heeft GBExercise gezocht naar experten in dit vak. Daarom werken we voor professioneel sportvoedingsadvies samen met Apotheek Dolhain.

Je kan er steeds en vrijblijvend terecht voor deskundig en wetenschappelijk onderbouwd advies of voedingsschema.

Apotheker Kistof Dolhain is sterk gespecialiseerd in sportvoeding en volgt al jaren intensief de internationale wetenschappelijke literatuur ter zake.

In 2019 verwierf hij na een intensief 2-jarig postgraduaat ook het prestigieuze IOC Diploma in Sports Nutrition.

Kristof heeft intussen een zeer ruime ervaring met atleten en teams uit de meest uiteenlopende sporten en zowel de topatleet als de recreatieve sporter kunnen rekenen op aangepast advies.


Daarenboven kan je via hem producten van de kwalitatief meest hoogstaande sportvoedingsgamma's aankopen aan de meest performante condities en je kan rekenen op een zeer persoonlijke service.

Voor afspraken of een snelle vraag:

 

Kristof Dolhain

Apotheek Dolhain

Bredabaan 802

2930 Brasschaat

Mobiel: 0478 209 833

Mail: apotheek@dolhain.be

De producten waarmee Kristof Dolhain samenwerkt zijn onderstaande. Tevens tegen zeer mooie kortingen aan te kopen.

Vraag achter de kortingscode bij je coach!

Maurten


6D Sports Nutrition


Etixx


neversecond

Herzog Sports Compression