GBExercise

WHAT WE CAN DO FOR YOU!

SPORTBEGELEIDING OP JOUW MAAT!


De doelstelling van GBExercise is om mensen te begeleiden naar hun persoonlijke doelen: of dat nu start-to-run, conditie verbeteren of het trainen voor een triatlon is.


Iedereen is verschillend en daarom worden de trainingsschema's en het advies hierop aangepast. De trainingsbegeleiding houdt rekening met de gewenste tijdsinvestering en de persoonlijke agenda.

Communicatie is dus een belangrijk gegeven voor een goede relatie tussen de coach en de atleet!


Gezond en verantwoord sporten moet voor iedereen op zijn niveau toegankelijk zijn, dat wilt GBExercise aanbieden!


Het mooie uitgebreide aanbod gaat dan ook van op-maat-gemaakte en persoonlijke trainingsbegeleiding tot lactaattesten en trainings- en data-analyses. Dit voor zowel de

beginnende sporter als voor de competitieve atleet.

Wil je leren zwemmen of je zwemtechniek of -uithouding verbeteren? Specifieke privé-lessen zwemmen zijn ook beschikbaar.


Indien je wilt trainen voor specifieke toelatingsproeven of sporttesten voor het leger, de politie of de brandweer, kunnen we ook een aangepaste begeleiding aanbieden.

Check ook onze partners

Check ook onze sportkledij

AANBOD

individuele training en begeleiding naar jouw doelen. Verschillende pakket voor de beginnende sporter tot de competitieve atleet.
Er is begeleiding voor zwemmen, fietsen, lopen, triatlon/duatlon en specifieke toelatingsproeven.

Nog niet klaar voor persoonlijke trainingsbegeleiding, maar je wilt wel een schema op maat van jouw doelstellingen?

Een persoonlijk trainingsschema is dan onze oplossing.

Zwemlessen voor jong en oud, van overwinnen van waterangst en watergewenning tot het aanleren van zwemslagen.
Er zijn ook lessen om je zwemtechniek en -uithouding te verbeteren, net zoals specifieke trainingen in functie van wedstrijden. 

Specifieke veld- en lactaattesten om je conditie en trainingszones te bepalen.

Voor een analyse van je eigen afgelopen trainingsperiode of een specifieke vraag kun je Gregory ook altijd bereiken. Net zoals voor westrijdvoorbereidingen en/of -strategieën.

WHO'S TRAINING YOU?

GREGORY BERGHMANS


Gregory is naast zijn job als actief militair al jaren met sport bezig.;
In zijn jeugd heeft hij internationale prijzen gewonnen met ijshockey en in-line hockey.
Als triatleet heeft hij ook al meerdere succes geboekt over de verschillende triatlon-afstanden in zowel binnen- als buitenland.

Na verschillende opleidingen en cursussen wilt hij zijn kennis en ervaringen delen met anderen. Atleten en sporters hun eigen doelen laten bereiken en zo sport voor iedereen toegankelijk maken.


Door zijn persoonlijke manier van werken probeert hij je zo ver mogelijk te pushen binnen je mogelijkheden.


Ge ga hert of ge ga ni!

#Hergaan

“Het trainingsschema van Gregory is uitdagend, maar met de nodige rust inbegrepen. Rust is enorm belangrijk bij het sporten en Gregory is erin geslaagd mij dit te doen inzien."Caroline

“Gregory zal je zodanig trainen dat je de afstanden van je doelen op een aangename manier kan afwerken.”


Patrick

“Vooral omdat ik knieproblemen heb, leek het wel een goed idee om zelfs voor een kortere afstand begeleid te worden. Na 1,5 jaar de Antwerp 10 miles lopen, had ik wel nooit mogelijk geacht!"

Lisa

Greg is steeds bereikbaar via Whatsapp wat aangenaam is als je vragen hebt of wijzingen wilt uitvoeren aan je schema. Dit is handig als je week wijzigt ifv je werk of andere oorzaken. Dan denkt hij mee na hoe we de week best aanpassen. Ook wanneer er zaken niet uitgevoerd kunnen worden, laat hij weten wat de belangrijkste trainingen dan zijn. Hij staat ook steeds paraat om vragen te beantwoorden.

Anton