GBExercise

TRAININGSSCHEMA'S

PERSOONLIJK TRAININGSPLAN OP JOUW MAAT!


Nog niet klaar voor coaching, maar je wilt wel gestructureerd trainen aan de hand van een schema? Een trainingsplan welke specifiek is opgesteld voor jou en jouw doel, rekening houdend met jouw agenda?

Dit kan via de persoonlijke trainingsschema's. 

Deze zijn geen kant-en-klare schema's!


Deze schema's zijn beschikbaar voor triatlon & duatlon, zwemmen, fietsen en lopen. De duur is naar keuze, met een minimum van 4 weken.

TARIEVEN TRAININGSSCHEMA'S

Eerste 4 weken

Extra trainingsweek

€ 40,-

€ 5,-

minimum

per week

INHOUD

WAAROM EEN SCHEMA?

PERSOONLIJK EN OP MAAT VAN JOUW AGENDA

STRUCTUUR IN JE TRAININGEN EN PLANNING

PERSOONLIJKE TRAININGZONES

INLEIDING TOT COACHING / PERSOONLIJKE TRAININGSBEGELEIDING

WERKWIJZE


  1. Bij interesse, stuur een mailtje naar GBExercise. Je vermeldt wat je doelen zijn en wat je verwacht van een schema.

  2. Gregory neemt zo snel mogeijk contact met je op, om een intake gesprek of online meeting in te plannen. Tijdens dit gesprek wordt de algemene werking uitgelegd en al de benodigde info (doel, tijd, sportieve achtergrond, agenda, ...) verzameld om een schema te kunnen opstellen.

  3. Hierna gaat Gregory aan de slag met de aanmaak van jouw schema. Eens klaar wordt het schema samen overlopen en uitgelegd. 

  4. Je kunt beginnen met trainen, met je persoonlijk schema, voor jouw doel! In het begin wordt er nog geregeld contact gehouden voor eventuele vragen van de atleet.

De trainingsschema's worden gedeeld via TrainingPeaks, maar andere opties zijn ook bespreekbaar.

CORE STABILITY/KRACHT SCHEMA'S

SPECIFIEKE FUNCTIONELE TRAINING IN SAMENLOOP MET JE TRAININGEN!


Een mooie aanvulling bij je trainingsschema's zijn specifieke oefeningen voor je core stability of doelgerichte krachttraining. Core stability training werkt mee aan blessurepreventie en verstevigt de rompspieren zodat bewegen 'beter' gaat. Ideaal dus om je zwem-, fiets- of looptraining aan te vullen of je lichaam sterk en rechtop te houden als je veel zit.

Deze trainingen hebben een zeer grote meerwaarde in elk trainingsschema door de voordelen op je algemene gezondheid en de positieve effecten op je techniek en de uithouding van je sporten.


Je mag deze trainingen dus absoluut niet vergelijken met een standaard fitness-schema bij de lokale fitness. Er kunnen ook vele oefeningen thuis gedaan worden met geen of weinig extra hulpmiddelen. Deze trainingen kunnen ook relatief kort zijn (10' tot 1u) zodat je ze ook nog gecombineerd krijgt met je schema en persoonlijke agenda. 

De core stability-/kracht schema's worden gedeeld via Skill-Up. 

Met de hulp van deze online software kunnen er een enorme waaier aan fysieke-, preventieve- en revalidatieprogramma’s opgemaakt worden. Oefeningen worden didactisch ondersteunt, en zijn op het platform gedocumenteerd met video's (om de juiste uitvoering van de oefening te verzekeren). 


Er kan ook een integratie van je Skill-Up schema worden toegevoegd aan je workouts in TrainingPeaks.

TARIEVEN CORE STABILITY

Core Stability/Kracht schema

€ 30,-

per schema

WIL JE TOCH KANT-EN-KLARE SCHEMA'S NAAR JOUW DOEL?
KIJK DAN OP DE TRAININGPEAKS STORE