GBExercise

SPORTVOEDING OP JOUW MAAT!


WHAT HE CAN DO FOR YOU!

Indien je gezond en verantwoord wil sporten is een goede begeleiding nodig. Op fysiek vlak en via een goede inplanning met je agenda doet GBExercise dit aan de hand van je sportieve schema's en begeleiding.

Wil je nog een stapje verder gaan, of wil je weten wat te eten of drinken tijdens je sport? Welke supplementen je kunnen helpen om je prestaties te bevorderen of welke je gezonde levensstijl in combinatie met sport kunnen verbeteren? Dan is een voedingsadvies of -schema een zeer goede aanvulling!

Voor professioneel sportvoedingsadvies werken we samen met Apotheek Dolhain.

U kan er steeds en vrijblijvend terecht voor deskundig en wetenschappelijk onderbouwd advies.

Apotheker Kistof Dolhain is sterk gespecialiseerd in sportvoeding en volgt al jaren intensief de internationale wetenschappelijke literatuur ter zake.

In 2019 verwierf hij na een intensief 2-jarig postgraduaat ook het prestigieuze IOC Diploma in Sports Nutrition.

Kristof heeft intussen een zeer ruime ervaring met atleten en teams uit de meest uiteenlopende sporten en zowel de topatleet als de recreatieve sporter kunnen rekenen op aangepast advies.

Daarenboven kan U via hem producten van de kwalitatief meest hoogstaande sportvoedingsgamma's aankopen aan de meest performante condities en U kan rekenen op een zeer persoonlijke service.

Voor afspraken of een snelle vraag:

 

Kristof Dolhain

Apotheek Dolhain

Bredabaan 802

2930 Brasschaat

Mobiel: 0478 209 833

Mail: apotheek@dolhain.be

De producten waarmee Kristof Dolhain samenwerkt zijn onderstaande. Tevens tegen zeer mooie kortingen aan te kopen. Vraag achter de kortingscode bij je coach!

Maurten


6D Sports Nutrition


Etixx


Beet-It


Herzog Sports Compression